Samarbetspartner

Vi arbetar tillsammans med ett antal kvalitetsdrivna företag i Linköpingsregionen.
Framförallt handlar det om följande företag:

Nordsjö idé & design

Nordsjö har funnits i mer än 100 år. Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg. Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak med mera.

Under mer än 100 år har generationer av duktiga yrkesmålare valt att arbeta med Nordsjö färg. För varje år, varje målat hus, varje penseldrag har vi lärt oss allt mer om färg och kulörer.

 

Nordsjö ingår i AkzoNobel koncernen. AkzoNobel är ett mångkulturellt företag som förser kunder över hela världen med färg och kemi. Akzo Nobel har för närvarande 55 000 medarbetare i över 80 länder. Huvudkontoret ligger i Nederländerna. AkzoNobel är världens ledande färgföretag med verksamhet i 60 länder och ca 22 000 anställda i färggruppen. Vi har mer än 200 års samlad erfarenhet. Inte bara av att utveckla och tillverka färg, men också av att erbjuda skräddarsydda lösningar för våra kunders skiftande behov. Vår innovativa förmåga och vår internationella räckvidd är vår styrka. Miljöansvar är en central del i utvecklingen av vårt högteknologiska produktsortiment. Vi levererar mycket mer än färg till våra kunder tack vare starka varumärken, oöverträffad teknologi, service och distribution, tillsammans med vårt fokus på kontinuerlig utveckling av produkter, koncept och tjänster.

XL-bygg

XL-BYGG är en kedja med över 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

På XL-BYGG finns certifierade träexperter och experter med stor erfarenhet av hus, både när det gäller konstruktion och materialval från olika tidsepoker. Vårt mål är att erbjuda dig samma personliga service som på den gamla goda tiden. Det inkluderar både ett brett sortiment av prisvärda produkter och en rad praktiska tjänster som t ex plockning, kapning, lastning, packning och transporter. Du kan även välja bland gemensamma tjänster som t.ex hemleverans, fönstermätning, projektplanering m.m. XL-BYGG har allt du behöver för att lyckas med dina byggprojekt.

Stensätt AB

Inredning handlar om att själv få välja och bestämma. Att låta sin egen personlighet speglas i hemmet. Genom att sätta din egen personliga prägel på ditt hem visar du vem du är. Stensätt erbjuder denna valfrihet genom ett stort utbud av produkter för badrummet och köket från ledande leverantörer i branschen. Som ett av de större interiör- och plattsättningsföretagen i Östergötland erbjuder vi en komplett service från idé till utförande. Företagets personal är specialister och vana vid att ta fram den bästa lösningen till alla typer av projekt, oavsett om det gäller badrummet  sommarstugan eller ett helt köpcentrum.

Strandbergs Snickeri  AB

Med en stor, modern maskinpark. Kunnig och engagerad personal är Strandbergs Snickeri ett flexibelt snickeri. Vi gör inredningar till tex banker, restauranger, hotell och butiker. Vår specialitet är detaljlösningar och lokalanpassning. Förutom sedvanligt inrednings-material kan vi även arbeta med tex aluminium och glas. Vi vill göra våra kunder nöjda med både pris, produkter och leveranstider.

Elkontakten

Företaget startades år 2005 av Lars-Göran, då med bred och mångårig arbetserfarenhet inom branschen. Idag har Elkontakten två anställda, Magnus och Anders, som har hjälpt till att vidareutveckla våra arbetsområden.

MTK-rör

När man renoverar sitt badrum, vare sig man gör det själv eller anlitar en hantverkare, är det flera saker man bör tänka på. Annars kan man stå utan ersättning om något senare händer.

MåleriFixarna

I April 2006 grundades Målerifixarna i Linköping AB.Den viktigaste hörnstenen i vår affärsplan anser vi vara kvalitet på utförda projekt. Vårt kvalitetsmål är att ha noll procent reklamationer, helt enkelt därför att vi vet att nöjda kunder är återkommande kunder.